Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JD

Slušovice byly výkladní skříní socialismu, na exkurze tam jezdili z celé RVHP i spřátelených levicových stran ze západu a třetího světa.

2 0
možnosti
VM

Synku, měl by ses věnovat včeličkám a nepsat o něčem o čem víš houby. Pokud bys ale opravdu chtěl znát pravdu, tak si zajeď do Slušovic a obejdi pár baráků a poptej se na Františka Čubu. To ty ale jistě neuděláš, ono je snadnější  jet s proudem a plivat na člověka, kterému nesaháš ani po kotníky.

4 1
možnosti
VC

Tatinku a prasky sis uz vzal?

1 1
možnosti
SN

:-)  Milý autore ! Padesátá léta pamatuji dobře, v té době jsem dospíval a otec byl sedlákem! Svoje jsme si užili! Ale není mi jasné proč s tím spojujete Fr. Čubu, kterému Vy svým rozoumkem nesaháte ani po kotníky. Jak již bylo zmíněno, vzal tam spousty vyhozených lidí po 68., věděl co dělá! Dnes se tomu říká lobbování, každý to považuje za normální! On také v té době lobboval! Přeptejte se na jeho sociální politiku lidí ve Slušovicích a okolí a budete se divit. Já také proto, že jsem celý život v zemědělství pracoval, musím jeho práci i za socialismu ocenit a jsem rád, že se mu po těch plivancích po "sameťáku", kdy se na něm spousta lidí vyřádilo a temné nitky se zasloužily o rozbití nejlepšího zemědělského podniku, dostalo od presidenta uznání !!! Rv

5 1
možnosti
AT

ač mám zcela jiný světonázor než vy a snad nikdy jsem s vámi nesouhlasil, dnes udělám se sebezapřením výjimku výjimku ;-)

3 0
možnosti
DD

Kdo si nekopne do Zemana, kdo na něj neplivne jedovatou slinu, jakoby nebyl, že?

Vůbec nevíte, o čem píšete. Rv

3 2
možnosti
VC

Bohužel to vím dobře, ale Vy máte šedý zákal, pokud to nevidíte

1 3
možnosti
AT

Možná šlo jen o drobnou kompenzaci za "temné slušovické nitky" V.Havla, po kterých začal totální rozklad populárního JZD

2 0
možnosti
VC

Slušovice mohly existovat jen kvůli uzavřenému trhu na Západ. Po revoluci zázrak splaskl jako shnilá meruna.

1 1
možnosti
SH

Hochu, ještě se musíš hodně učit. Nic o tom nevíš a chceš rozdávat moudra. Čuba je duševní gigant proti porevolučním ekonomickým kádrům. A navíc, co asi nevíš, Ve Slušovicích pracovalo mnoho tzv. disidentů, které nikde nechtěli zaměstnat. Že se následně projevili jako ošípané, je věc jiná. Zeptej se Devátého, Kohuta a dalších.

6 1
možnosti
VC

My si netykáme, pane Havrane.

0 2
možnosti
  • Počet článků 67
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2558x
Autor je aktivním včelařem.