Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MD

A obcane tohoto statu byli spokojeni s vyvojem a smerovanim jejich pravicove spolecnosti, s chovanim a moralkou politiku a davali to pri kazde prilezitosti najevo.

0 0
možnosti
JV

J90a68n 83V45e88s40e20l76ý

8. 8. 2013 0:00

Chce to z hluboka dýchat...

Zeman vyděsil sněmovnu a každý měl stažené půlky pro něco jiného. Někomu vadilo, že prý počká několik týdnů na rozhodnutí Ištvana, někoho poděsilo, že nevyloučil jmenování prý Němcové na podruhé, někdo si vybral, že předseda a představitel není to samé... ;-D

Vzhledem k tomu, co vše už prezident naplácal za hlouposti a kde už za svou krátkou kariéru všude lhal, tak se divím, že z jakéhokiliv jeho výroku děláte nějaké závěry.

Prezident chtěl předčasné volby a dosáhl toho. Někdo celou dobu operoval 101 a nemá ji.

V tomto světle je dobře, že jmenoval jinou vládu, než o kterou se ucházela Němcová. Ta "pevná" 101 by se ještě dnes hádala o koaliční smlouvě a Nečas by vládl dodnes.

Podle mě, pokud se zase něco nestane a někdo neodvolá to co odvolal po svém původním slibu, tak předčasné volby jsou nejlepší cestou z politické krize a prezident se zachoval dobře. A pokud bylo třeba někoho zastašit a vyděsit? Inu, na ten pytel přišla správná záplata a bez toho, aby se ústava porušila. To je jediný fakt, se kterým nakonec můžeme bezesporu operovat. :-P

1 0
možnosti
JS

Nadpis zajímavý, ale kdybyste si to, autore, po sobě alespon přečetl. Těch překlepů a chyb - to se fakt nedá číst.

0 0
možnosti
MN

budte shovivavy, vzdyt pise ze je včelar... :-)

0 0
možnosti
Foto

Ale k věci: president se z nějakých nepřesně určených důvodů rozhodl ČSSD přinejmenším rozpoltit. Ne, že by mi to vadilo moc.

O moc víc vadí, že nechce vnímat politické názory koalice, ani volební leitmotivy ČSSD. On tam chce mít (ve vládě) kámoše, kteří sponzorovali (anebo souhlasí) s SPPOZ. Tam je jádro toho, že Ústava by mu to měla odmítnout. V praxi Ústavní soud. Jenže na jeho věži sedí nově staronový komouš Rychetský. Takže ústavnost v mnoha ohledech jde do pajzlu. Osobní zájem je ten, který se nakonec uplatní.

Proto se nám zahraniční demokracie smějí. Neumí si vůbec takovouto situaci představit.

3 1
možnosti

Mě by docela zajímalo kam až by musel Zeman dojít, aby skončil u Ústavního soudu. Rychteckého bych do toho nepletl. Nejdříve musí zákonodárci podat žalobu a to zcela zřetelně ještě nemají v úmyslu.

Zahraniční demokracie se nám nesmějí. Podívejte se třeba na Itálii, kde vládne usvědčený mafián. V jiných zemích také občas vláda nebývá zrovna dvakrát stabilní. Zemanovo konání je neobvyklé, ale nevybočuje to z hranic politických půtek.

3 0
možnosti
Foto

tavaryšč, když už…

1 0
možnosti
Foto

Naprostý souhlasR^R^R^

1 0
možnosti
DD

:-) Nu, nezbývá Vám nic jiného, než to vydejchat. Tak si raději otevřete okno.;-)

4 1
možnosti
CS

To zní jako rozumný nápad. Naposledy se osvědčil ve středověku. Tuším se tomu říkalo defenestrace. Ovšem díky zy tip!

1 0
možnosti
LO

L97u83b87o71š 37O16t23t

7. 8. 2013 13:58

Myslím, že Václav Klaus podporoval Miloše Zemana zcela záměrně. Dnes totiž velké procento občanů bude nahlas říkat: " jo, to Klaus, to byl alespoň prezident....." ;-D

1 0
možnosti
VC

Ano, vzpomínám na něj nakonec se slzou v oku!

0 0
možnosti
  • Počet článků 67
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2558x
Autor je aktivním včelařem.