Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Z vlastní zkušenosti vím, že na mne alkohol mnohem víc působil, když se třeba v práci připilo na narozeniny kolegy, než třeba v hospodě po honě. U notoriků je navíc známo, že jim stačí skutečně málo. U nás jsme měli jednoho. Ten si dal cestou domu jedno pivo a opírajíc se o kolo, šel způsobem dva kroky kupředu, jeden zpátky.

0 0
možnosti
FS

Je ještě třetí možnost, dle mého nejparavděpodobnější. Soudím tak podle Kalouskovy neschopnosti vyjádřit cokoli. Kromě panáků si dal prášek na spaní (Dormicum, Hypnogen) a protože jako lijan má vyšší toleranci, ještě neusnul (jeho mozek ovšem už napůl) a zkoušel mluvit. Pár takových lidí v takových situacích jsem už viděl.

1 0
možnosti
VC

I to je mozne. Proc ovsem v tomto stavu vubec zveda telefon, to nechapu.

1 0
možnosti
VK

Myslim si ze na Kalouskovi, ostatne jako na vetsine clenu vladnouci smecky, jsou ke kritizovani mnohem dulezitejsi veci, nezli to, ze se nekde namazali. At se to nekomu libi, nebo ne, chlasta v Cesku kde kdo. Skoro se uz zeme blizi svemu odvekemu vzoru, Rusku. Ze to neni pravda? Mozna ale podle toho co muzeme cist tu i onde, je velkym problemem najit nekoho strizliveho. Ale vazne. To ze byl Kalousel pod parou je sice usmevne, ale se statnimi financemi to nema nic spolecneho a ani je to neohrozuje. Tedy, ledaze by stejny problem mel i zbytek kabinetu.

2 1
možnosti
VC

Pane Krali,

u nas je obecne ve spolecnosti velka tolerance k alkoholu a alkoholismu. Kdyz nejvyssi statni urednik trpi touto chorobou, neverim, ze se to nepodepise na kvalite jeho prace. Jinak diky za prispevek a hezkou nedeli. V.Ch.

0 0
možnosti

3 dny nespal a pak si dal navečer ještě 2 panáky. 

To by nevydržel žádný jiný člen spolku TOP 09 a STAN.

Táhnou to 3 dny to už je výkon.

Vrcholný pracovní výkon nejlepšího ministra financí!

Potřebuje politovat a pomoc.

Máte pravdu, rezignace by mu mohla pomoci!:-/

4 2
možnosti
Foto

já se domnívám, že pan ministr Kalousek škodí daleko více, když je střízlivý než když je opilý

5 4
možnosti
TM

Člověče, dělejte raději do včel...

6 3
možnosti
VC

Pane Malý, Vaše poznámka je velice hloupá.

5 5
možnosti
AK

V podvecer uz by mel mit po pracovni dobe. Nebo dela 24. hodin?

8 4
možnosti
VC

Paní Kohoutová a proč se tedy vyjadřoval do rozhlasu, když měl po pracovní době? Pokud tedy ministr dává do medií prohlášení, pak jistě nemá po pracovní době!

4 5
možnosti
  • Počet článků 67
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2558x
Autor je aktivním včelařem.