Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JR

J34i69ř50í 42R31o63d

27. 1. 2013 19:43

Blahopřeji za objektivní zhodnocení výsledku voleb. To se zde - v blozích a článcích - jen tak nevidí. Vyjadřujete pocity nás všech, kteří jsme věřili, že pravda zvítězí nad lží, což nám i pan Klaus opět obrátil vzhůru nohamaR^[>-]

4 1
možnosti
VC

Děkuji, pane Rode. Hezký večer. V.Ch.

1 1
možnosti
OK

to je pravda, lec je pravda, i ze si cesi mohou konecne pohlednout do tvare: leta se na netu smeji ukrajincum, rusum, belorusum, slovakum, jak jsou hloupe narody a jak cesi jsou chytri a vzdelani ... no a pak si ve zcala svobodnych volbach zvoli sveho lukasenka, daji take hlas agresivnimu prolhanemu exkomunistovi, utechou ovsem muze byt, ze se zemanem alespon nespadne letadlo.

7 2
možnosti
JN

Ono druhé kolo voleb mnoho možností nedávalo. Tak lidi volili ne toho, kdo jim připadal lepší, ale toho, kdo jim připadal méně špatný.  A ještě ke všemu ani nešlo o samotné kandidáty, ale o jejich fankluby.

Zatímco Zeman dokázal občas ze sebe vytlačit souvislou srozumitelnou větu, Schwarzenberg to nechal zcela na svém týmu. A ten mu to podělal

2 1
možnosti
Foto

Dokud nepochopíte, že je zatraceně podstatný rozdíl mezi "vyhaslé" a "neplatné", bude pro vás lhářem kdekdo, komu to pálí podstatně více než vám a kdo je narozdíl od vás i slušně vzdělán.

5 8
možnosti
JK

Dokud nepochopíte jaký je zatraceně podstatný rozdíl mezi pravdou a lží, bude pro vás hrdina kdekdo, kdo je dost bezzásadový, aby lež důsledně a stále používal. A věřte životní zkušenosti - inteligence nijak nesouvisí s dosaženým vzděláním a charakter se nedá nastudovat ani koupit. Ten máte nebo ne. Lze si také plést charakter s nabubřelou drzostí.

7 2
možnosti
SB

A ještě horší je hrát nečestně, ale přesto prohrát. To se panu Schwarzenbergovi dokonale podařilo.

4 10
možnosti
JK

Tak na to můžete klidně zapomenout. Pokud ovšem nemáte velmi nestandardní představy o cti - asi jako Klaus.

8 2
možnosti
Foto

Nářek nad krachem korporátního kandidáta ničemu nepomůže. Nemyslete na to, dopřejte si něco hezkého, vyražte na dovolenou do světa, kupte si nové lamborghini nebo tak něco R^

3 6
možnosti
MV

v patek jsem se vratil ve svém lambu z cest po svete...., poradte mi tedy ted, prosim, co mam delat?

dekuji

3 0
možnosti
JN

Vidím, že příznivci pana Schwarzenberga jsou samí vyspělí, slušní a tolerantní lidé.

6 3
možnosti
MV

jsou! co nadelate....

5 3
možnosti

Líp bych to neřekla! Třeba se Miloš uchlastá nebo udělá nějakou echt ostudu....prostě snad se ho nějak zbavíme dřív než za pět let;-) Musíme věřit;-)

7 5
možnosti
VC

Osobně sázím na to první a děkuju:-) Pěkný den!

2 4
možnosti
  • Počet článků 67
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2558x
Autor je aktivním včelařem.